Each morning we are born again. What we do today is what matters most.

 Osteopati & Hot stone massage 


Hos mig kan du boka tre olika sorters behandlingar. Alla har som mål att få dig att bli mer medveten om dig, din kropp och hur du mår. Att hjälpa dig att leva på ett sätt som är mer hållbart och mindre stressigt. Få en chans att bli mer lyhörd för kommunikationen som sker mellan din kropp och din hjärna. Att leva mer i samklang med hela dig och sedan uppleva ringarna på vattnet som detta ger.


Klinisk Osteopat undersökning och behandling;

För dig som har ett specifikt problem. Kan vara nytt eller något som funnits med dig länge. Här arbetar jag med anamnes, tester i olika format som gör att vi kan hitta till själva grundproblemet och behandla det specifikt.

Pris; 850kr. (ca. 45min.)


Osteopatisk massage behandling;

En oljebaserad behandling där jag arbetar med att balansera upp kroppen. Passar även dig som har ett specifikt problem där grundproblemet finns i flera olika påverkade system inuti kroppen. Vi balanserar upp cirkulation, tarmar, andningsmekanismen, leder, muskler och vår fascia. Ser till att triggerpunkter löses upp, att ryggradens funktioner optimeras efter din kropps behov och att du hittar till din naturliga hållning.

Under hela behandlingen arbetar jag även med kraniosakral terapi och stöttar upp din kropp till att hitta sin naturliga rytm och att känna av sin helhet.

Pris; 950kr. (ca. 60min.)

1100kr. (ca. 75min.)


Hot Stone Massage;

En massage som utförs med varma lavastenar och olja. Denna behandlingen är först och främst för att slappna av och därav släppa gamla mönster av stress. Genom att släppa dessa mönster minskar problematik som oro, huvudvärk, stela och ömma muskler. De varma stenarna gör att du lättare hittar till ett avslappnat tillstånd både i din fysiska kropp och mentalt. Behandlingen hjälper därför mot tillstånd som artros, fibromyalgi och sömnlöshet.

Pris; 950kr (ca. 60min.)

1100kr (ca. 75min.)