Gravidyoga

Gravidyoga är en kurs som är till för alla som är gravida, oavsett i vilken vecka du befinner dig i. Kursen kommer att stärka dig såväl fysiskt, mentalt och känslomässigt både under din graviditet och även inför förlossning.

Målet med kursen är att stärka upp din kropp genom de traditionella ställningarna som vi kommer utöva, att lära dig mer om avslappning genom andetaget och att kunna fokusera på nuet.

Yogan kan hjälpa dig med besvär som kan uppkomma under din graviditet så som ryggvärk, huvudvärk, foglossning och sömnproblem. Kursen riktar sig till alla, oavsett erfarenhet inom yoga.

Erfarenhet och anatomisk kunskap

Jag har själv varit gravid två gånger och vet därför vilken otroligt positiv effekt som yogan kan ha på kroppen under denna fantastiska tid. Kroppen är under konstant förändring av alla hormoner som förbereder oss för förlossningen. Även den naturliga viktuppgång som sker har en stor påverkan på hela kroppen, inte minst på rygg och nacke.

Klasserna bygger på min breda anatomiska kunskap som osteopat och långa erfarenhet inom yogan, tillsammans med egna erfarenheter från när jag själv varit gravid.

Boka och se prisinformation på Korulifes webbplats.